محسن میرهادی در گفتوگو با خبرنگار شهرنیوز از تمهیدات گسترده مدیریت شهری برای میزبانی از زائران نیمه شعبان خبر داد و با اشاره به تأمین پارکینگها و پارکسوارهای اطراف مسجد مقدس جمکران اظهار کرد: یکی از مهمترین اقدامات، آمادهسازی ۱۶۰ هکتار بهعنوان پارکینگ موقت در پیرامون مسجد مقدس جمکران است.
وی افزود: در حال حاضر ۱۸ پارکینگ و پارکسوار بهصورت موقت در نزدیکی مسجد مقدس جمکران پس از تسطیح و آماده سازی فعال شده و روشنایی تمامی این پارکینگها تأمین شده است.
مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم از تشکیل هشت ستاد و ۱۱ کمیته خدماترسانی در این ایام خبر داد و گفت: برای هدایت بهتر زائران، در مبادی ورودی پارکینگها و پارکسوارها، ستادهایی مستقر شده که هنگام ورود، کارتهای رنگی و نقشههای پیرامونی را در اختیار مسافران قرار میدهند تا دچار سردرگمی نشوند.
وی با اشاره به اقدامات عمرانی انجام شده در مسیرهای منتهی به جمکران تصریح کرد: امسال ۲ محور اصلی منتهی به مسجد مقدس جمکران چون خیابان ظهور و خیابان امام حسن عسگری (ع) از دو ماه قبل جدولگذاری و آسفالت شده و پس از چندین سال بهصورت ویژه آمادهسازی شده است.
میرهادی با تأکید بر آمادهباش کامل نیروهای شهرداری در ایام نیمه شعبان بیان داشت: با توجه به تعطیلات اعلامشده، تمامی پرسنل شهرداری قم در حوزههای مختلف برحسب تأکیدات شهردار قم در آمادهباش کامل هستند تا خدمات مطلوبی به زائران و مجاوران ارائه شود.
وی در خصوص نظافت شهر قم گفت: روزانه ۲۸ میلیون متر مربع از سطح شهر توسط ۱۵۰۰ نیروی پاکبان نظافت شده و ۷۵۰ تن زباله جمعآوری میشود. علاوه بر این، پیمانکاران نظافت در تمامی مناطق فعال هستند و ماشینآلات مورد نیاز نیز در اختیارشان قرار دارد.
مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم با تأکید بر اهمیت مشارکت شهروندان در حفظ نظافت شهری افزود: برای جلوگیری از ورود آبهای خاکستری و پسابها به شهر، همکاری شهروندان ضروری است.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس گزارشهای سامانه ۱۳۷، قم بهعنوان یکی از شهرهای زائرپذیر، از لحاظ نظافت جز بهترینها محسوب میشود.
میرهادی با اشاره به استقبال گسترده از برپایی ایستگاههای صلواتی در ایام نیمه شعبان خاطرنشان کرد: تا کنون ۸۰۰ درخواست برای برپایی ایستگاههای صلواتی در بلوار پیامبر اعظم (ص)، مسجد مقدس جمکران و سطح شهر ثبت شده که اغلب آنها مستقرشده و فعال هستند.
وی از اجرای فرآیند الکترونیکی برای صدور مجوز این ایستگاهها خبر داد و اضافه کرد: فرآیند صدور مجوزها از طریق سامانه قمیار و با همکاری سایر نهادها انجام میشود.
مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم ادامه داد: متقاضیان میتوانند درخواست خود را بهصورت غیرحضوری ثبت کنند و ظرف ۴۸ ساعت مجوز لازم را دریافت کنند.
وی گفت: از متولیان ایستگاههای صلواتی درخواست داریم تا ضمن رعایت نظافت محیط اطراف، همکاری لازم را در مدیریت پسماند و نظم شهری داشته باشند.
میرهادی تاکید کرد: هماهنگیهای لازم با ستاد مردمی انجام شده و نیروهای خدمات شهری در محل برپایی ایستگاههای صلواتی حضور دارند و در صورت مشاهده ایستگاههای بدون مجوز، تذکرات لازم داده خواهد شد.
مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: در صورت هرگونه درخواست، پیشنهاد یا انتقاد، شهروندان میتوانند با سامانه ۱۳۷ شهرداری که بهصورت ۲۴ ساعته فعال است، تماس بگیرند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
وی از آمادگی مجموعه مدیریت شهری برای شرایط جوی و تأمین آب فضای سبز خبر داد و تصریح کرد: با توجه به پیشبینیهای هواشناسی و احتمال بارش باران و برف در این ایام برنامهریزیهای لازم برای جلوگیری از آبگرفتگی انجام شده و تدابیر ایمنی به مسئولان ایستگاههای صلواتی نیز ابلاغ شده است.