رفتن به محتوای اصلی
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم:

تحقق ۹۱ درصدی بودجه سازمان فاوای شهرداری قم / ارائه ۵۸ خدمت در سامانه قمیار

تحقق ۹۱ درصدی بودجه سازمان فاوای شهرداری قم / ارائه ۵۸ خدمت در سامانه قمیار
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم گفت: بودجه ۱۲۰ میلیارد تومانی سازمان طی سال گذشته با تحقق ۹۱ درصدی همراه بود و اکنون ۵۸ خدمت از طریق سامانه قم‌یار به شهروندان ارائه می‌شود.

به گزارش شهرنیوز، علی مؤمن‌حجازی در جلسه شورای سازمان فناوری و اطلاعات شهرداری قم با اشاره به عملکرد مالی و اجرایی این سازمان اظهار کرد: بودجه مصوب سازمان سال گذشته ۱۲۰ میلیارد تومان بوده که ۹۱ درصد آن محقق شده است.

وی درباره پروژه‌های شاخص سال ۱۴۰۳ در حوزه نرم‌افزار و هوشمندسازی افزود: توسعه سامانه میز خدمت قمیار، راه‌اندازی سامانه زیماند در حوزه مدیریت پسماند، پیاده‌سازی نرم‌افزار مالی یکپارچه رایورز ویژه سازمان‌های تابعه شهرداری، اجرای فاز اول تحلیل سامانه شهرسازی، راه‌اندازی سامانه مدیریت پروژه‌های عمرانی، راه‌اندازی سامانه حفاری، توسعه سامانه آتش‌نشانی، نصب کنتورهای آب مبتنی بر شبکه لورا، توسعه سامانه اتوبوس من و راه‌اندازی خدمت سرویس مدارس با همکاری پیام‌رسان ایتا از جمله اقدامات در دست اجراست.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم از توسعه خدمات غیرحضوری به شهروندان خبر داد و خاطرنشان کرد: تاکنون ۵۸ خدمت از طریق سامانه قمیار ارائه می‌شود که این خدمات کارمندی و شهروندی است در حالی که تا پایان سال گذشته، ۵۵ خدمت در این سامانه فعال بود.

مؤمن‌حجازی درباره پروژه قم‌کارت گفت: قم‌کارت طرحی آفلاین بود که طی سال گذشته، ۱۴ باجه برای شارژ و فروش آن در سطح شهر مستقر شد و مورد استقبال شهروندان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: اکنون با راه‌اندازی سیستم آنلاین، مهاجرت از مدل آفلاین به آنلاین در حال اجراست و طی برنامه‌ریزی انجام‌شده، کارت فیزیکی حذف و کیف پول دیجیتال جایگزین خواهد شد.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم اضافه کرد: این فرایند حدود ۳ ماه برای استقرار زمان می‌برد و با تکمیل آن باجه‌های فیزیکی طی دو سال آینده جمع‌آوری خواهد شد.

مؤمن‌حجازی با اشاره به توسعه زیرساخت‌ها عنوان کرد: با راه‌اندازی سیستم QR code و شناسایی قم‌کارت با کارت شتاب، دیگر نیازی به باجه‌های حضوری نخواهد بود؛ سال گذشته بیش از ۵۶ هزار قم‌کارت به فروش رفته و در حال حاضر، ۲۳۴ هزار کارت فعال در اختیار شهروندان است.

وی با اشاره به میزان استفاده شهروندان از سامانه حمل‌ونقل اظهار کرد: سامانه اتوبوس من بیشترین استقبال را داشته است، به نحوی که سال ۱۴۰۳ بیش از شش میلیون و ۴۸۰ هزار بار استفاده ثبت و حدود سه میلیون و ۸۴۰ هزار نفر نیز از طریق اپلیکیشن نشان از این خدمت استفاده شده است.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه نظارت تصویری خاطرنشان کرد: سال گذشته ۱۳۰ سامانه پایش تصویری در محدوده رینگ حرم مطهر توسعه پیدا کرده و دکل‌های ۹ متری ویژه این سامانه‌ها نصب شده است.

مؤمن‌حجازی ادامه داد: دوربین‌هایی برای مناسبت‌های خاص نظیر اربعین، نیمه شعبان و فاطمیه راه‌اندازی شده و پشتیبانی و نگهداری سامانه‌های نظارت تصویری شهرداری و نصب دکل در بلوار پیامبر اعظم نیز از دیگر اقدامات در این حوزه بوده است.

وی گفت: توسعه زیرساخت‌های دیجیتال به‌عنوان اسکلت ارتباطی شهر، افزایش مشارکت شهروندان در پروژه‌های هوشمندسازی و همکاری با بخش خصوصی و دانشگاه‌ها از مهم‌ترین اولویت‌های سال جاری سازمان خواهد بود.


https://qom.ir/3WtCPP