علیرضا بافرانی در گفتوگو با شهرنیوز با اشاره به انجام مکاتبات مرتبط با کمیسیون ماده پنج استان به میزان ۲۷۰ مورد در ۱۰ ماه سال جاری اظهار کرد: از چندی پیش درصدد بودیم تا فرایند درخواستهای مردمی از کمیسیون ماده پنج استان قم مکانیزه و غیرحضوری سازی شود.
وی با اشاره به اهمیت ثبت و ضبط مستندات در پروندههای کمیسیون ماده پنج استان افزود: فرایندهای اداری که به صورت دستی انجام میشوند، با داشتن ضریب خطای بالا مناسب اینگونه اقدامات نیستند.
مدیرکل طرحهای توسعه شهری شهرداری قم ادامه داد: غیرحضوریسازی این فرایندها موجب جلوگیری از موازی کاری، تسهیل فرایندهای صدور مجوز ساخت و ساز و جلوگیری از اتلاف زمان شهروندان و متقاضیان خواهد شد.
بافرانی با اشاره به اینکه ساماندهی بانک اطلاعات آرای کمیسیون ماده پنج استان برای برنامهریزی و تصمیمگیری شهری لازم است خاطرنشان کرد: مکانیزه کردن این فرایندها موجب تکمیل تاریخچه تحولات و تصمیمات شهرسازی خواهد شد.
وی تاکید کرد: بررسی و تصویب طرحهای تفصیلی شهری و تغییرات آنها در هر استان بهوسیله کمیسیونی به ریاستاستاندار (و در غیاب وی معاونعمرانی استانداری) و با عضویت شهردار و نمایندگان وزارت مسکن و شهرسازی، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی و همچنین رئیس شورای اسلامی شهر ذیربط و نماینده سازمان نظام مهندسی استان (با تخصص معماری یا شهرسازی) بدون حق رأی انجام میشود.