رفتن به محتوای اصلی
۹ اردیبهشت, ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۵
رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائرین شورای شهر قم:

قم میزبان جهانی؛ لزوم هماهنگی تمام استان‌ها با برنامه‌های دهه کرامت در قم

قم میزبان جهانی؛ لزوم هماهنگی تمام استان‌ها با برنامه‌های دهه کرامت در قم
رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائرین شورای شهر قم با تأکید بر بصیرت افزایی و معرفت‌شناسی در تولید محتوا برای دهه کرامت گفت: باید 31 استان کشور و حتی کشورهای اسلامی و وزارت خارجه در برگزاری جشن‌های دهه کرامت در تولید محتوا با قم هماهنگ بوده و بر اساس شعاری واحد برنامه اجرا کنند.

به گزارش شهرنیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی استقامت شهر قم را یک جهان شهر معرفی کرد و اظهار داشت: در تمام مناسبت‌ها شهر قم میزبان زائرانی از تمام کشورهای جهان است و این نکته قابل‌توجه است.
وی سهم قم از کارگروه ملی زیارت را نسبت به تعداد زائران ایرانی و خارجی قم ناچیز دانست و افزود: سالیانه تنها بین ۱۸ تا ۲۵ میلیون نفر زائر دارد و همچنین شهر قم خودش پرتراکم‌ترین شهر کشور است به‌طوری‌که با ۱۳ هزار هکتار یک‌میلیون ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائرین شورای شهر قم ادامه داد: تراکم بالای شهر، حضور افرادی با ادیان مختلف و نمایندگان ۱۲۵ ملیت در این شهر نشان از لزوم توجه ویژه و تعیین سیاست‌های کلان برای این شهر را دارد.
وی یکی از چالش‌های مهم این شهر را حوزه حمل‌ونقل شهری دانست و بیان کرد: ما نیاز به حمل‌ونقل عمومی پیشرفته دارد، زیرا در حال حاضر عدم حمل‌ونقل عمومی مناسب چه اتوبوس و چه تاکسی بسیاری از زائران این شهر را اذیت می‌کند.
حجت‌الاسلام استقامت تشکیل این جلسات را عاملی برای ارتقای همکاری و هم‌افزایی برای ارائه خدمات مطلوب به زائران مهم و راهبردی عنوان کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم تمامی بی‌مهرهایی که به کلان‌شهر قم شده است را با همکاری دستگاه‌های اجرایی شهر قم جبران کنیم.
وی یادآور شد: البته که تا امروز با از خودگذشتی و کار شبانه‌روزی تمام پرسنل دستگاه‌های اجرایی میزبانی شایسته‌ای از زائران به‌خصوص در نیمه شعبان سال گذشته و ایام نوروز داشته‌ایم اما نیاز به کمک ملی را باید جدی گرفت.
رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائرین شورای شهر قم یکی دیگر از نکات مهم در برگزاری مناسبت‌های مذهبی به‌خصوص دهه کرامت استفاده از ظرفیت‌های مردمی دانست و تأکید کرد: باید بستر لازم برای این مشارکت ایجاد شود و این مراسمات با میزبانی مردم انجام شود.
وی خواستار اطلاع‌رسانی گسترده در تمام ۳۱ مرکز استان برای دهه کرامت شد و گفت: باید تمام مراکز استان‌ها و حتی کشورهای اسلامی که در قم دفتر نمایندگی دارند و همچنین وزارت خارجه برای دهه کرامت خود را هماهنگ با محتوای برنامه‌های شهر قم و شعار واحد اجرا کنند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین استقامت تأکید کرد: تولید محتوای واحد و با محوریت شخصیت شناسی بزرگان قبل از روز میلاد می‌تواند به بصیرت افزایی و معرفت‌شناسی مردم کمک بسیاری کند که این امر نیاز به تشکیل گروه متخصص در تولید محتوای معرفتی دارد.
وی در پایان یادآور شد: برای نخستین بار شورای شهر بودجه‌ای مستقل برای برگزاری دهه کرامت برای شهرداری در سال ۱۴۰۴ مشخص کرده که امیدواریم در برپایی باشکوه این جشن‌ها مؤثر و کافی باشد.


منبع مطلب: روابط‌عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم
https://qom.ir/mrtcdO