سال 1402 با بودجه 8 هزار و 100 میلیاردی آغاز و طی اصلاحیه با تصویب شورای اسلامی شهر قم، در نهایت بودجه به 9 هزار و 800 میلیارد تومان رسید که تا امروز 109 درصد از درآمد محقق شده است و بیش از 90 درصد نیز در هزینهها شاهد تحقق بودهایم.
فرآِیند تنظیم حدود 2 هزار فقره قرارداد به انجام رسانده که از این میزان حدود 850 قرارداد مالی بوده و ارزش ریالی این تعداد به قراردادهای سال گذشته اضافهشده است و در کنار آن نیز 30 هزار فقره سند حسابداری در اداره مالی صادرشده است.
یکی از اقداماتی که در مسیر شفافسازی فرایندهای معاملاتی شهرداری قم و در هماهنگی کامل با نهادهای نظارتی انجام گرفت، وارگذاری تشریفات معاملاتی شهرداری قم از طرق سامانه ستاد بود که تکمیل زیرسیستم ثبت قرارداد و امکان درج اطلاعات قرارداد و تغییرات آن در سامانه ستاد و نظارت بر آن از اقدامات مهم سال ۱۴۰۲ در شهرداری قم بود که با این کار دامنه مخاطبان معاملات شهرداری قم در کل کشور گسترده میشود و فرصت شرکت در فرایندهای معاملاتی برای پیمانکاران و مشاوران خارج از استان نیز فراهم میشود.
در سال ۱۴۰۲ همچنین اداره املاک شهرداری قم توانست بانک اطلاعات املاک را بهروزرسانی کند و علاوه بر آن تمام اسنادی که در بایگانی شهرداری به شکل دفترچهای، قولنامهای یا تکبرگ بود همه به سمت کاداستر شدن حرکت کردند و سه هزار سند شهرداری قم به این شکل درآمد که از این اسناد هیچ سوءاستفاده و تقلبی حتی با وجود برگ فیزیکیاش امکانپذیر نیست و این موضوع برای شهرداری قم مزیتهای فراوانی دارد.
از دیگر اقدامات حوزه املاک، تملک ۳۸۳ ملک در سال ۱۴۰۲ به ارزش هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بود و ۹۲ درصد بودجه شهرداری قم در این زمینه محقق شد؛ ۷۱ جلسه کمیته تملک شهرداری قم در با۱۴۰۲ نزدیک به هزار مصوبه و ۵۲ جلسه کمیسیون پیشنهادات برای بررسی حدود ۴۸۷ پرونده از دیگر اقدامات این حوزه است که منجر به افزایش ۱۴۶ هزار مترمربعی املاک شهرداری چه در سطح خیابانها و معابر و همچنین در حوزه داراییهای غیر نقدی شد.
منابع ناشی از ماده ۱۰۱ قانون شهرداریها که بخشی به شوارع اختصاصیافته و بخشی دیگر برای تحقق کاربریهای شهرداری و بهعنوان املاک و داراییهای غیر نقدی محسوب میشود با برگزاری ۱۴ جلسه کمیته مشورتی برگزار و حدود ۴۰۰ مورد تصمیمگیری منجر به تائید 256 نقشه شد که در این زمینه ۱۶۳۰ سند به مساحت ۱۴۶ هزار مترمربع صادر شد.
تشکیل کمیته ارتقای منابع و ایجاد ارزشافزوده برای املاک شهرداری قم به میزان هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ نیز از دیگر اقدامات شاخص حوزه معاونت مالی و اقتصادی شهرداری قم بود.